Ego sum qui sum

Masoneria nu este responsabila pentru Anders Behring Breivik.


Masoneria nu este responsabila pentru actiunile membrilor sai, in cazul de fata a lui Anders Behring Breivik, care este suspectul principal al atentatului din Norvegia.

Am considerat ca este nevoie sa adaug aceasta precizare deoarece este important ca lumea sa stie care este realitatea, faptul ca Anders Behring Breivik face(a) parte dintr-un ordin masonic Norvegian nu are de a face sub nici o forma cu actiunile acestuia. Este la fel de adevarat ca loja masonica din care facea parte putea sa observe deviatile lui Anders Behring Breivik si astfel sa il excluda din ordin sau poate ca acesta isi „ascundea” mult prea bine aceste deviatii.

3 responses

 1. Ce a facut asta e bataie de joc.

  Faptele pistolarului comunal servesc drept pretext globaliştilor U.E să limiteze libertatea de expresie, pe de altă parte au menire de a relativiza grupările de dreapta.
  E cunoscut faptul ca în cercurile naţionaliste, masoneria e percepută ca fiind o grupare antinaţională şi anticreştină.
  Cum se face că imediat după incidental din Oslo, au început să apară poze cu “naţionalistul” Anders Behring Breivik îmbrăcat în haine masonice?

  Ce interes au oficialii norvegiani să declare despre pateticul pistolar cu şorţ masonic ca e “naţionalist, creştin şi consevator”?
  De ce se joacă cu astfel de declaraţii când se ştie clar că naţionaliştii reali resping masoneria?

  Faptele lui Anders Behring Breivik ( considerat ca fiind antimusulman) nu au nici o legatură cu naţionalismul. În principiu, nu suntem pentru folosirea armelor, totuşi ne întrebăm de ce năbădăiosul viking nu s-a dus peste bezmeticii “antifa”, notoriu fiind faptul că aceştia sunt susţinători ai musulmanilor?
  De ce nu a luat în colimator pe Mullahul Krekar sau pe imigranţii musulmani?

  http://mihailandrei.wordpress.com/2011/07/23/anders-behring-breivik-tentativa-de-discreditare-a-luptei-nationaliste/

  iulie 23, 2011 la 6:40 pm

 2. vaatenen

  „Masoneria nu este responsabila pentru actiunile membrilor sai, in cazul de fata a lui Anders Behring Breivik, care este suspectul principal al atentatului din Norvegia.”

  Evident…… , situatia este delicata?. Se pune intrebarea: De ce membri masoneriei nu au primit macar UN SEMN ca ar putea sa urmeze acel „sacrificiu”. Si sacrificiu se numeste atunci cind curge singe. Evident ca se vor da fel si fel de explicatii, care mai de care, numai sa fie indepartata atentia de la faptul ca este, prin juramint, mason. Corect si cinstit este sa va asumati greseala si nu invers, restul fiind numai tertipuri.

  Voi face citeva afirmatii, care imi apartin, referitor la practicile oculte masonice.
  D-lor masoni,
  Sigiliile au fost rupte si aruncate.
  Nu sint confirmari, nu sint semne, nu sint viziuni confirmate.
  Pactul LUCIFFERIAN a cazut.
  Temeri mari va umbresc viziunile.
  Tot binele pe care la-ti facut, nu ca ceva firesc venit din sinele vostru, invatati fiind de ingerii cazuti, nu mai cintareste nici cit o ceapa degerata, sau mai bine zis, nu mai face nici doi bani.
  Degeaba vreti voi sa ajungeti la demonii din voi, va lipseste lumina calauzitoare.
  Degeaba ati schimbat formatul emisiuni Codul lui Oreste. Introducerea Pastilei lui Dragos Dumitriu nu s-a vrut decit o plasa, o nada. Personajul a fost intrebat de ce parere are despre noul format. Raspunsul a fost: Insemnati sa plateasca ca sufletele de rind.

  iulie 25, 2011 la 12:57 pm

 3. domnilor masoni,mai slabitine cu ifosele voastre altruiste,omenirea nu are nevoie de voi..romani,pe unde ii descoperiti dati cu ei de pamant….blestemat fie numele lor…

  iulie 31, 2011 la 10:28 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s