Ego sum qui sum

Biblia Secreta – Rivalii Lui Isus


Isus nu era nicidecum singurul profet din spaţiul mediteranean de acum două milenii.

CLICK PE POZA DE MAI JOS PENTRU A VEDEA FILMUL DOCUMENTAR.

Cultul lui Mithras, foarte popular în special în rândul soldaţilor romani în primele două secole ale erei noastre, avea multe similarităţi cu creştinismul. Mithras, ca şi Iisus, ar fi fost fiul lui Dumnezeu, născut pe 25 decembrie dintr-o fecioară, după moarte s-ar fi înălţat la ceruri şi ar fi înviat după 3 zile. Mai mult, ritualul pâinii şi vinului era identic cu cel al creştinilor.

Este greu de stabilit acum cine pe cine a copiat. Probabil ambele mituri îşi au originea în mitul lui Horus, zeitate egipteană. Cert este că numărul adepţilor lui Mithras era la un moment dat mult mai mare decât cel al lui Iisus. Despre următorii rivali există relatări istorice independente care certifică autenticitatea personajelor istorice care le-au stat la bază.

Primul şi cel mai redutabil rival este Ioan Botezătorul, un profet extrem de popular în Palestina acelor vremuri. În acestă chestiune, biserica creştină s-a văzut în faţa unei încercări importante de a prezenta botezul lui Iisus altfel decât un act iniţiatic, ca de la profet (Ioan) la ucenic (Iisus). Evangheliile prezintă diferit această presupusă întâmplare şi se observă o diminuare a rolului lui Ioan de la evanghelia cea mai veche la cea mai recentă ceea ce este un semn clar de deranj, probabil declanşat de numărul important de evrei pentru care Ioan era adevăratul Mesia.

Apollonius din Tyana a fost un filozof şi gânditor grec din Asia Mică ale cărui învăţături, mult după moartea lui, au ajuns sa influenţeze mulţi romani care l-au divinizat. Cel mai notabil exemplu a fost cel al lui Caracalla, împărat roman între 211 şi 217. Nici evreii nu au dus lipsă de personaje istorice care au intrat în conştiinţa publică drept Mesia.

Cel mai important exemplu este cel al lui Simon Bar Kochba care a condus o revoltă militară de dezrobire a Israelului de sub jugul roman. Acest militar, urmaş al lui David, vorbea limba războiului iar acest mesaj radical diferit de cel al lui Iisus a avut un ecou mult mai important în rândul evreilor şi pentru că el corespundea mitului evreiesc antic al eliberatorului care îi înfrânge pe duşmani cu sabia în mână. Din păcate pentru el şi pentru adepţii lui, răzbunarea Romei a fost prea violentă şi a dus la ştergerea statului Israel de pe hărţile spaţiului mediteranean pentru aproape 2000 de ani.

Au mai fost probabil şi alţi rivali, mult diferiţi sau poate împărţind aceleaşi caracteristici ale mitului eroului. Un film documentar care încearcă să răspundă la întrebarea de ce tocmai acest profet a reuşit acolo unde ceilalţi au eşuat? Care este secretul succesului lui Iisus?

23 responses

 1. vaatenen

  De ce se doreste ca Isus sa fie ceva sau cineva intr-o astfel de lume unde totul este inlantuit. De ce atita frica. Nici un contract, pecete, legamint, juramint, ect. nu vor scapa pe muritori de pacatul scris in Lanturi. Constat ca tot ce se scrie nu are ca rol decit urmarire a unor reactii pe cimpuri pentru a fi citite usor prin satelit. Si pina la urma banii merg din mina in mina cu un scop. Privesc catre voi si imi spun: Nu au gasit reteta.

  decembrie 5, 2010 la 6:10 pm

 2. bgi

  rivalii lui Iisus..rivali la ce?

  ianuarie 12, 2011 la 11:21 pm

 3. vaatenen

  Ma intreb? Ce ar face oamenii plini de credinta, mielusei ai domnului, indoctrinati chiar habotnici, in situatii de criza?. Ce ar face atita multime ,care mai de care pestrita, daca nu vor mai avea acces la beneficiile modernismului?. Ce crezi ca va face animalul prea iubit si tot timpul prezent in gindurile zeilor?. Posibilitatea de a-ti apara fica de eventualitatea batjocurilor pe care dealtfel fica ta lea gustat este nula. Cu toate ca o sa ma crezi deplasat ORESTE asi dorii sa vad ce vei face tu cu partea ta intunecata cind un prea iubit animal poate sa-ti violeze, batjocoreasca si sa-ti ucida fata?. Tot atit de iubitor de animale si de dumnezei fei fi?. Am si un raspuns; DA, daca esti tradator de singe; NU, daca ai inima. Chiar tu ai recunoscut „Nu am facut bine ca am adus un copil in lumea asta”?. Si ca sa fiu mai cinic te intreb: cum crezi ca va raspunde animalu, corpul copilului tau in situatia in care tata nu are ce sa-i mai ofere nici macar aparare?. Ce vreau in fapt este sa stiu: esti sau nu tradator?. Motivatia intrebarii o so aflii la momentul stabilit dar nu de tine.

  ianuarie 16, 2011 la 11:51 am

 4. vaatenen

  Viziunea naturalista propune urmatorul scenariu: Dumnezeu este Universul, el s-a desprins din intunericul primordial, s-a creat singur, apoi a zamislit fortele naturii care sunt zei. De la spirit la materie, plasa care a devenit suport al existentei, se numeste energie vitala (suflu divin). Despre care din dumnezei vorbesti?. Omul, ca, constructie carnala, poate vorbii numai de constructorii, inginerii de laborator. Nu recunoaste prin insasi natura constructiva decit pe constructor. De ce nu ai si tu o parere despre natura ta Oreste?. Nu poti sa scri tot timpul ce au scris si altii. Devine plictisitor. Daca ai vorbii despre aliantele umanoide sau despre faptul ca in universul stiut sint atit de multe rase non umanoide inteleg. Vin cu o ideie proprie prin care afirm ca: in universul vizibil dar si in partea invizibila sau necunoscuta a universului Calea Robilor exista un singur mare conflict al formelor organice. Va ramine forma care este mai performanta. De pareri despre ce au scris si altii am auzit si am citit. Despre ceva cu valoare de adevar nimic?. Nu ma face sa cred ca faci si tu ce au facut altii. Vino cu ceva mai concret nu cu fel si fel de teorii scrise de om. Nu devenii si tu comercial.

  ianuarie 23, 2011 la 9:39 pm

 5. vaatenen

  Oreste vreau sa adaug ceva. De ce nu scri despre amurgul zeilor?. De ce nu scri de sfirsitul omului si pedepsirea zeilor, scoaterea lor din materie, aruncarea lor in neant sau asimilarea lor cu pierderea cunostintei de sine. Iti este teama sa scri iti este teama sa fi autentic?. Iti este teama ca-ti vei pierde si tu Oreste identitatea de sine?. Sau tot ce scri este pur comercial si atit?. Sa cred ca daca nu ai fi avut avantajul karmic ai fi fost si tu un rob umil, omul?. Scrie ce inseamna sa nu fi om si atit?. Scrie cum iti faci de exemplu o protectie in craniu sub forma unui cub. Ca stai in cub sub forma unui fetus sau invesmintat. Scrie daca ai curaj?. Lasa bla, bla ale lumi, ca poti.

  ianuarie 23, 2011 la 10:37 pm

 6. vaatenen

  Dumnezeu manifestandu-se in infinit ca Inteligenta Suprema si care aduce ordine in haos.In lume, el se manifesta prin iubire, caritate si compasiune.
  Nu vreau sa fiu vulgar intelegind ca tu cauti, in mentalul colectiv al bolnavei lumi, o punte de a te usura de propriul pacat. Inteligenta suprema, aduce ordine in haos, iubire, caritate compasiune???????. Zau ca ai mari probleme. Am crezut ca ai putina inima si spirit si nu esti un jalnic sclav. Toate calitatile pe care le enumeri sint monede de schimb si atit. Eliphas Levi nu cumva este mort, plecat de ceva vreme dintre ai lui?. Pai mortii cu mortii si cei ramasi cu cei ramasi asa este corect. Dar ce este corect pentru mine ramine numai pentru mine. „Vom cere numerelor ratiunea dogmelor religiei eterne si numerele ne vor raspunde mereu reunindu-se in sinteza unitatii” (Eliphas Levi). Religiei eterne?. Cita impertinenta, cita mizerie, cit pacat strinse intr-un nebun neimpacat. Cit de mult poate sa se intinda nebunia. Numerele si simbolurile pot explca multe dar nu pot da vreodata masura divinului dar pot da masura demiurgului bolnav si nebun, setos de putere.

  martie 9, 2011 la 12:13 am

 7. vaatenen

  Mai vreau sa adaog. Asa este cand esti supus unui monarh. Trebuie sa sti ca in astfel de cazuri poti sa pierzi absolut tot si daca nu-ti dai seama pina acum ca asa va fi o sa-ti dai seama peste citeva reincarnari. In loc sa fi tu insuti o sa fi ce vor iei sa fi adica ceva ce poate fi inlociut oricand.

  martie 9, 2011 la 12:36 am

 8. vaatenen

  „Patru (Quaternarul)”
  Am citit ultimul tau articol si am spus: daca pina acum aveai o oarecare intelepciune in a trata anumite subiecte despre ultimul articol ma face sa cred ca „pupi in fund” pe toata lumea. Revin cu un vechi subiect. Daca cineva iti ucide fica si tu imi dai explicatia ca fica ta a murit din datorie iar ucigasul liniei tale de singe este arheetipul omului care-si foloseste dreptul, ucigasul motivindu-si crima prin iubire fata de fica ta si daca prin acceptiunea crimei imi afirmi ca fica ta este lumina ce se sacrifica tu Oreste o sa fi sters di orice carte. Ce urmeaza a fi de demonstrat se va demonstra. Pe Pamint legea divina nu functioneaza. Iti spun ca nu ai viata, in tine se afla apa mortilor tai, ai nume si numar de om deci vei fi dat neantului.

  martie 13, 2011 la 7:28 pm

 9. emmaelian

  interesant ce spune vaatenen asta.teoria lui seamana cu informatia materiei a lui mihai draganescu

  aprilie 5, 2011 la 9:01 pm

 10. Atlantida este in Romania.Ingerii de Lumina au Baza in Muntii Ceahlau-Toaca-Rarau-Muntii Meridionali si Apuseni.Iisus este Fiul Daciei.Se ascunde adevarul pentru manipulare si pentru a fi lumea ignoranta si pentru a fi furata mai usor.

  aprilie 5, 2011 la 11:31 pm

 11. vaatenen

  Spune Oreste: De ce cei jurati, vinduti din facere, fara de coloana, cu apa mortilor baltosind prin ei, gata sa o vinda si pe masa numai sa mai existe pe acest Pamina avind si prin juramint privilegii(furate de ei si de cei frati ca ei) fura cu nerusinare istoria altora. Cit de redus sa fi sa nu vezi ca Iisus a fost fiu de timplar nenorocit nascut din uter spurcat, venit pe linie de esenian(progenituri dintr ingerii bolnavi si spurcate), fatat ca un animal intr-o iesla din Palestina intr-un timp anume, cu stiinta luminii invatata de pe alte meleaguri si Zamolxe nascut in alt timp si alt spatiu. Cum sa nu-ti dai seama si sa mergi printr-o comparatie tembela a celor doua personaje ca, esenta unuia nu se potriveste deloc cu esenta altuia. Asa fac cei vinduti cu limba ascutita si gura spurcata fura si manipuleaza istoria altora in scop niciodata propriu, in scopul bolnavilor cazuti indiferent ca sint ingeri, legiuni, zei, progenituri nefilimice toti servind unei asa zise lumini maladive si malefice. Crezi tu ca ai vazut lumina printre caramizi. Nu esti propriul tau stapin ci un nevolnic de rob in slujba „binelui” personal.

  mai 18, 2011 la 2:03 pm

 12. vaatenen

  Oreste ai o placere diabolica sa faci un talmes din toate. De ce?. Se stie, si tu chiar sti, ca Yahve nu a fost un zeu iubitor si bun asa cum si tu insinuezi ci, unul care daca l-ai calcat pe coada iti taie capul fara sa te intrebe de ce ai facut-o. Dar, marsavia omului este de neintrecut. Ce s-au gindit unii, asa cum esti si tu putin siret, putin perfid si cu un mental de intelectual, spilcuit si cu stampila pusa, ca ar fi bine sa i se dea lui Yahve o infatisare de zeu iertator. De ce?. Este simplu. La sfirsitul vremurilor blestematii de ingeri, zei si o gramada de cazuti, trebuie sa faca lucruri bune pentru lume. Ei nu au cum pentru ca nu mai au trupuri in lumea asta. Dar progenituri cu ficele oamenilor au. Au obligat progeniturile sa faca ele in locul lor fapte bune fara sa le intrebe daca le place sau nu. Si daca au intrebat daca sint de acord sau nu fi sigur ca nu au tinut cont. Se pune intrebarea: De ce?. Pai este simplu . Sti si tu de „Moartea a doua”, o moarte mai speciala ca sa spun asa, o moarte la care si tie ti s-ar ridica parul acolo pe unde il ai. Ma refer ca nici unul din cei enumerati mai sus nu va mai sti vreo data de el, fiind aruncat dincolo de lumile materiale, daca mai ramine ceva. Ai habar ce inseamna asta?. De aici povestile cu separarea vietii de moarte, mintuirea, iertarea pacatelor. Dar cum sa fie iertate pacatele pe Pamint?. In ceruri nu poti ajunge cu greutatile de picioare si cu inima plina de otrava. In alte cuvinte se doreste continuarea mizeriei indiferent de mijloacele folosite. Dar este cineva pe Pamint care o sa aiva grija de voi toti. Si indiferent de ce crezi si tu insuti vei ajunge la mina legiuitorului care nu are idee de bine sau rau.

  mai 19, 2011 la 4:44 pm

 13. vaatenen

  Cind pui in discutie caracterul uman a unui daimon imi pun intrebarea daca este o parere sau chiar sti de manifestarea unui astfel de daimon?. Din ce stiu Regii prin lumea asta sint blestemati. Nu poti fi Rege fara sa fi intrat in gratiile numai Divine nu caci esti pe Pamint. Toti cei ce au fost Regi prin lumea asta au avut nevoie de un corp rezultat din femeia omului. Logica spune ca, nu poti sa te nasti rege in aceasta lume, urmind sa fi rege numai daca esti acceptat. Daca corespunzi cerintelor minime prin care sa implinesti dorintele celor ce conduc cu multa abnegatie lumea asta, ai si o descendenta potrivita cu pacatul, poti fi usor inscaunat ca rege. Un muritor nu poate fi rege decit tot peste muritori. Numai un pacat poate domni peste pacat. Un pacatos ca Isus poate fi rege peste poporul lui israel, popor rezultat din pacat. Dar cum am mai spus si pina acum: esti un mic abate ce urmezi calea lui Tugui pe deoparte cit si calea luminii false data cu buna stiinta prin fel de fel de ritualuri. Pacatul te impinge sa-l asezi pe fiul unui decazut linga Zamolxe. Dar la lume tine. Da un motiv lumii pustiite si de pustiu o sa ai parte.

  mai 24, 2011 la 9:02 pm

 14. vaatenen

  Ce te face sa crezi ca vine sfirsitul lumii, dupa tiparele de gindire omenesti?. Previziunile omului tin intr-o oarecare masura de mentalul colectiv. Astfel de intrebare nu va avea raspuns vreodata. Sti si tu din cele citite in diferite carti ca nu lumea a scris inceputul si nici sfirsitul. Mai sti ca pe Pamint si in dimensiunile Pamintului s-au perindat alte civilizatii. Ceea ce sti de la miscarile de tip masonic este ca va exista un sfirsit pe care diferitele miscari au vrut sa-l controleze cu scopul de a controla un nou inceput cu stabilirea unei ierarhi si formarea unei noi religii zicase universale(parabola ORAI). Ce vrajeala aveti in capul ala.

  iunie 2, 2011 la 10:16 am

 15. vaatenen

  „Cu alte cuvinte, noi dupa ce murim ne „mutam” in copiii nostri”. Vrei sa spui progenituri ca de copii nici nu se pune in discutie. Nu ai creat nu ai cum. Nu te-ai creat ci ai fost fatat in pacat si prin pacat in planul asta nenorocit numit Gheena. Ai fost fatat cu un scop nu ca ai fi asa special. Scopul scuza mijloacele. Ai un contract pe care nu l-ai respectat, contract care stipuleaza si ce vei trage daca nu implinesti termenii contractuali. Ca sa propavaduiesti savanta porunca „Cresteti si inmultiti-va!” nu face decit sa arate cit de limitat esti cu toata stiinta ta de pupincurist luminos. Cit de lipsita de orice sentiment este lumina pacatului, o lumina ce este intunecata de mult. Cit despre obiceiurile lumii asteia vai si amar. O lume, un laborator scapat de sub control, pur malefica. Va meritati soarta. O sa va putrezeasca totul: corpul, inima sufletul spiritul. Si asta se intimpla de atita timp cit nici fundul tau luminos nu stie.

  iunie 7, 2011 la 2:51 pm

 16. vaatenen

  „Factorii care aduc moartea”????. Despre ce moarte vrei sa scri?. Omul nu are parte de moarte ci de stingere. Vorbesti de utilitate cu usurinta pentru ca tu insuti esti o functie ce implineste un scop utilitar.
  Asa zisul isus nu este decit fiul unui decazut. Calitatile se pot aseza acolo unde au si pe ce, si au avut. Dar stiinta si puterea de a face nu a fost data prin descendenta ci prin invatare. Isus a fost fiul unui om venit prin pacat nu cum vor alti sa lase sa se inteleaga. Conform teoriei fundului tau luminos prin care faci un copil la care sa te muti este o blasfemie si o porcuiala. Pai nu te gindesti ca intr-o existenta mama care te naste iti poate fi fica in alta viata sau sotie. Deci tu marele Oreste te poti culca(acupla) cu lejeritate si cu fica si cu mama ca asa a spus bolnavul ala de isus. Ce daca s-a facut odat sa se faca decite ori se poate. Dupa teoria ta toata lumea se cupleaza cu toata lumea. BOLNAVILOR sinteti insasi pacatul. Ce nu spune mintisoara ta perversa este ca daca nu se face asa nu mai ai cum sa te incarnezi. O lume perversa ce sigur are un sfirsit. Bine ca nici voi si nici cine va facut nu o sa mai fie deloc. Va temeti de un sigur lucru si anume de SFIRSITUL ZEILOR. Daca ei nu mai sunt va veti stinge ca o luminare. Asta va trebuie voua si nu salvare.

  iunie 8, 2011 la 4:10 pm

 17. vaatenen

  Tanatografii celebre:

  Moartea lui Gautama Buddha.oreste cand ai postat un astfel de subiect despre „sarmanul om bolnav Buddha mai bine scriai de Gica Petrescu ca mergea mai bine la romani. ia gandeste -te putin .Ditamai personajul care a atins „iluminarea ” si care sa dus in campia preafericitilor , bolnav copt , cu intestinele distruse etc ce sa mai adaug era terminat saracul , cu o asemenea zestre genetica ce sa ne mai imaginam ca am avea cosmaruri. mai stai si cugeta si tu cand descrii astfel de „macabritati „. Ce te-ai face tu mai bine zis despre ce ar mai trebui sa scrii tu mare credincios in „ale domnului cautari ” daca astfel de informatii nu aveai de unde sa le „culegi”? Stii ce iti mai ramanea ? sa scrii despre tine dar cu date serioase , adica: ce zestre genetica ai , de cate ori transpiri pe zi , ce boli ai , de ce tie frica tie cel mai mult si poate ce faci cu pacatele tale la sfarsit.Oreste invata sa ai cautari serioase , este o mare diferenta intre a fi initiat si a te naste deja asa.Iti pierzi timpul pe care nu ti lai dat singur .Nu este un sfat este o constatare iar de iesire din matrix am indoieli mari ca vei reusi .Intr-o lume ca asta .Ramane valabil :A visa este un privilegiu , a -ti impartasi visul este suprema libertate .Asta pentru ca nu esti treaz in „visele tale.

  iunie 24, 2011 la 4:35 pm

 18. vaatenen

  Un copac poate da un numar definit de seminte. In alte cuvinde vasele ceresti(cioburile) sint limitate ca numar. Toata miscarea cu studierea Kabbalah nu vrea deci sa scoata la „lumina” cioburile pentru a putea forma arca. Restul este vrajeala. Descendentii pe anumite linii de singe vor sa plece si nu au cum. De ce?. Este cit se poate de simplu. Lumea asa cum o stiu ei nu va mai fi si vor sa pastreze cumva zestrea genetica. Vreti sa refaceti pomul si nu mai stiti cum. Cine sa coaguleze, cine sa lipeasca cioburile. De la sine nu merge. De a carui prezenta este nevoie. Nu cumva de una Divina?. Aici ai mari probleme Domnule Oreste si zau ca sint mari.

  iunie 26, 2011 la 11:29 am

 19. vaatenen

  Canibalismul.
  Biserica Catolica a pretins ca Impartasania cu paine si vin inseamna hranirea enoriasului cu trupul si sangele lui Hristos.
  incomplet afirm eu. Sa luam cazul lui isus. Nu te hranesti cu singele lui isus si cu cel al femeii care la nascut. Femeia a cerut sacfrificiul, cei ce nu stiu vor minca din singele femeii. Ceea ce nu stiu cei ce sint botezati in religia crestina este si faptul ca isus avea nevoie de lumina ca sa seridice din golgota. Odata cu ridicarea care ar fi urmat el ar fi luat cu el citeva secrete pe care masonii sint dornici sa puna mina prin orice mijloace. Cei ce maninca din singele si trupul altora sint damnati sa preia si pacatele sufletelor moarte. Ce sa mai spun, puntea catre Iad. De aici si existenta sufletelor negre pline de pacat sau in alte cuvinte mai elevate, mai intelectuale, partea intunecata a omului. care unii vor sa o o inteleaga. Cind te hranesti cu fluidele unui om sau uni animal se poate vorbi de vampirism ce are legatura cu partea intunecata a sufletelor.

  iulie 9, 2011 la 6:26 pm

 20. vaatenen

  Practicile umane prin care este baut singe sau mincat corpul celui sacrificat pentru a prelua puterea sau a deveni una cu cel ce pleaca nu are valoare de adevar, Omul fiind sclav la cone stie ce forme intunecate. Orestica ai cunoscut de curind ce inseamna IADUL. Ceea ce spui tu tine mai degraba de Taverna Iadului. Ar fi bine sa te pregatesti. Ai impresia ca sufletul tau este salvat si o sa vezi ca nu este asa. Si ca sa vezi ca am dreptate eu iti propun sa te rogi la D-zeu sa-ti dea o viziune, un vis prin care sa-l intrebi ce mai face EL si acele entitati cu care a venit pe aici. Intreaba-l cit de fierbinte sau cit de rece este in IAD si cit de mult s-a rugat la Lumina sa-l ajute in fata celor ce nu cunosc moralitatea lui D-zeu, in fata LEGIUITORiOLOR. Intreabal cit de sete ii este. Mai intreaba-l de ce este atit de firav si de neputincios in carne. Intreaba-l de coloniile si laboratoarele care le-a construit ca sa repete povestea de aici dar si din alte lumi. Imi pun intrebarea: Ce simte Marele Oreste acum cind este insemnat. Daca nu ti-ai aratat pina acum o sa-ti arati si de asta sa fi sigur. Orice forma de sacrificiu va impinge pe cel ce se sacrifica sau aduce sacrificii in asa zisul IAD si de asta sa fi sigur. Cit de fascinat este Dragos Dumitriu de pesonajele Demonice dar cit de slab sa fi sa nu-ti dai seama ca ti s-a luat si ai ajuns sa fi un suflet in carne si numai atit. Ce mai face mina lui Codrin Stefanescu?. Asa este cind stai cu mina dupa butoane. A ars si nici el nu stie de ce. Toate astea pentru ca va mincara in cur sa studiati un personaj si nu pe voi insiva, asa se intimpla cind nu ceri voie. Baui baieti sinteti in lume si nu atemporali. Deci sa platiti ca toti cei ce nu-si vada de ale lor.

  iulie 17, 2011 la 1:46 pm

  • Phesix

   Vaatenen, incerc de ceva vreme sa dau de tine prin contact indirect..dar mi-e imposibil.imi poti lasa te rog un id/mail sau orice fel de posibilitate de a intra in contact cu tine?

   martie 26, 2012 la 11:37 pm

 21. florentin

  prietene ……..asta de tot il batjocoresti pe oreste si tot faci niste analize complicate despre zei si zeitati,nu crezi ca pe un astfel de site sau blog ce vrea sa fie treaba asta ar trebuii sa folosesti cuvinte si idei mai pe intelesul nostru …?!!! nu toti suntem luminati ca tine….

  noiembrie 27, 2011 la 11:54 am

 22. Niciodata nu ne vom aminti despre un om care s a comportat corect cu sau pe langa noi decat daca a facut lucrul asta intr un mod exacerbat.

  ianuarie 18, 2012 la 6:20 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s