Ego sum qui sum

Istoria lui Dumnezeu | documentar despre Dumnezeu in limba romana


Istoria lui Dumnezeu | documentar despre Dumnezeu in limba romana

Reclame

11 responses

 1. vaatenen

  Bla bla bla … . Hai ziceti zau. Omul vorbind de dumnezeu?. Din asa zisele carti … omul nu stie chipul lui dumnezeu. Privesc la oameni, la faptele lor. Privesc la sfinti si la faptele inscrise in singe. Privesc la ingerii cazuti si la pacatul lor. Pacatul carnii. Ca sa-ti placa carnea de om , sa te imperechezi cu carne si sa mai ai si pretentii nu putea sa stea decit in natura lor. Oreste ai o problema de rezolvat. De partea cui esti?. De partea ta sau a pacatului?. Intrebare fara sens. Fate frate cu Diavolul pina treci puntea. Si daca mai iese si un ban cu atit mai bine. Ca daia scrie pe dolar „in god you trust”. Si cum omul nu este decit un sex, cu bani isi cumpara doritele, prostia ca betesug al mintii, iti dai seama de chipul ascuns al faptelor asa zisului dumnezeu. Banul, pozitia sociala, dezvaluie ca ai sau nu „onoare”. Daca te duci pe tine onorabil mai departe este ceva. Ca sa accepti astfel de povesti pentru suflete venite din iad este in natura cazutului. O sa privesc la cum o sa scoti fata in fata Celui groaznic pe care nici un suflet nu-l stie si nici un zeu nu la vazut vreodata.

  decembrie 17, 2010 la 10:12 pm

 2. vaatenen

  De la Socrate ne mai ramane o fraza memorabila: „Eu nu stiu ceea ce este El; eu stiu doar ceea ce nu este El”! Evident ca nu sti caci daca ai sti nu ai mai fi. El, dumnezeu este o fiinta materiala, personificata. Nu poti vorbii de un el decit daca este personificat. Mai stim ca nimeni nu a putut vedea adevaratul chip. Fi sigur Oreste ca are trup si pentru ca este dumnezeu, nu este asa, nu poate fi tras la raspundere pentru ceea ce se intimpla pe Pamint?. Poate da, poate nu?. O sa fi tu insuti uimit de marea lui neputinta. Creatia este nemarginita si imi dau seama de cit de egoist si cit de neputincios a fost el?. Sint sigur ca nu ar da un raspuns omului indiferent de intrebarea care i se poate pune si ca la un moment dat o sa vrea sa stearga urmele propriei neputinte. Pe oameni ii judeca sfinti, pe sfinti ii judeca ingerii, pe ingeri ii judeca el si invers ca daia este o lume duala. Si cum lumea asta este duala de ce dumnezeu sa nu fie judecat?. Un dumnezeu atit de iresponsabil, dar atit de motivat ca are drepturi in creatie dar nu si obligatii. Nici el si nici abominatia lui nu stiu ce ii asteapta in creatie. Daca ar fi stiut nu ar mai fi grsit atit de grav. NU poate anticipa in viitor mai nimic. SI daca ai tupeu, ai singe in tine, ai coloana verticala, cheamal si vezi daca ti se infatiseaza nu ca holograma ci ca un el plin de toate cele dumnezeiesti. Si mai mult ca sa vezi natura divina din fiecare om, animal a lui dumnezeu te dau pe tine ca exemplu Oreste. Nu considera exemplul ca pe un atac. Faci cursuri pentru care in mina ta vin bani. Cum se face ca predai lumina cunoasterii divine cind tu cu acei bani iti satisfaci poftele trupesti?. Cum de un lucru atit de incarcat de pacat te poate motiva sa te vinzi, sa vinzi lumina cunoasterii tale?. Sint sigur, cunoscind abilitatea ta, ca ai un raspuns. Te scoti cumva. Si uite asa lumina ta si nu numai se ingemaneaza cu ochi dracului facind o buna casa.

  februarie 2, 2011 la 10:15 am

 3. vaatenen

  Discipolii lui Socrate si sectele lor filosofice. Schimbare in modul de a aseza pe tabla de sah piesele. Nu-i rau, nu-i rau dar mai sint multe lipsuri. Un exemplu ar fi: filozofia este modul prin care un om judeca, are pareri, emite teoreme, emite prejudecati, ect. dind nastere unei alte filozofii ca aspect dual al propriei intelegeri. Filozoful dar si cel ce face afirmati despre filozofi nu au un raspuns la natura lor duala, il cauta in afara lor.

  februarie 2, 2011 la 4:26 pm

  • sandu

   nu este decit,vrajeala in tot si in toate.Pacat ca nu intelegem cine sintem noi,asta este singurul pacat,nu este dracu vinovat ce se intimpla cu noi,nu putem sa ne schimbam nu avem cum pentru ca dracii sintem noi DA Noi sintem cei decazuti si de aceea sintem aici si vom fi aici pina ne vom aduce aminte cine sintem.El sta si ride de noi ,stie ca nu pierde pe nimeni .Viata este infinita.Moartea este eliberarea dar nu pentru mult timp.Au fost destui inaintea noastra care au inteles cine sunt si au dorit sa ne invete si pe noi cine sintem.Dar noi nu vrem sa ne intoarcem.Nimeni nu te poate ajuta,NIMENI.ceea ce trebuie sa cunosti nu vei gasi in cartii ci in tine, dar problema este ca nu cunosti calea.sandu

   ianuarie 21, 2014 la 4:46 pm

 4. vaatenen

  Cand facem afirmatii despre natura umana totul pare complicat sau simplu functie de intelegerea pe care o are sau nu fiecare asupra propriului sine. Am citit articole scrise atit de Doru Bem, Oreste, Contele Incappucciato, ect. Mai mult sau mai putin fiecare participa intr-un mod direct sau indirect la sedinte de ridicare a vibratie corpului fizic, la exorcizari, la comunicarea cu alte forme cunoscute sau mai putin cunoscute, ect.. Sa discutam putin despre exorcizare. Pun antrebarea: de ce participantu-l, in calitate de exorcist, doreste sa initieze un astfel de ritual?. Am observat ca nimic din ceea ce ai duce fata in fata pe exorcist si pe cel ce urmeaza a fi exorcizat nu este intimplator. Cu toate ca poate sa displaca o sa iau un caz mai concret Oreste Teodorescu ca exorcist. Citi dintre cei ce exorcizeaza sint constienti de malificitatea rasei umane?. Citi dintre exorcisti cunosc natura maleficitatii?. Citi dintre exorcisti cunosc cu ce te poti „captusi ” dupa un astfel de ritual?. Citi dintre exorcisti au simtit maleficitatea pe propriai piele?. Raspunsul este ca nimeni dar absolut nimeni nu este constient de amploarea unui astfel de eveniment. Revin la Oreste. Ai participat la astfel de evenimente si an trcutul tau existential. Se pare cu o anumita reusita si iti motivez de ce. Poti sa indepartezi maleficitatea dintr-un om sau din mai multi pe parcursul unei existente. Ceea ce ti-a permis sa o faci au fost secventele din codul ADN. Cunosteai ca , corpul tau la un moment dat va fi dat putreziciunii. Mi-am pus intrebarea?. Cit de constient ai fost de faptul ca atita timp cit ai stat in corp ai putut sa te aperi intr-un fel sau altul dar cind nu mai erai in posesia corpului cum ai reactionat?. Ce mijloace de aparare ai avut in fata maleficitatii?. Am tras concluzia ca nici una. De ce?. O lunga perioada din timpul secvential existential parcurs in ultima ta reincarnare ai fost in posesia parti tale intunecate, a corpului cit si a altor caractere intunecate. Deci in alte existente ai iesit din corp ai fost luat in posesie de maleficitati intunecate, pe care le-ai exorcizat, si evident in incostienta ai pactizat intorcindu-te de fiecare data cu o parte din maleficitatea pe care ai exorcizato. Evident ca pina la urma ai constientizat maleficitatea. Dar sunt sigur ca nu ai fi putut sa o faci singur. Codrin Stefanescu vorbea, in unele din emisiunile la care a fost invitat, „De cel ce negociaza”. Am fost informat ca in corpul tau se afla o entitate pe gri. Deci, ca o concluzie: omul este stapinit de o parte intunecata si una de lumina. Daca indepartezi partea intunecata cit si partea de lumina fiecare din corpuri evidentiaza contractele cu fel si fel de D-zei. Ca sa vorbim despre un „Eu” este, cum bine am spus, si simplu dar si complicat. Aveti grija in ce va bagati.

  februarie 28, 2011 la 11:16 am

 5. vaatenen

  Cum poti sa rezolvi o „situtie” ce sti ca este urita si pe care vrei sa o scoti sau mai bine spus sa te scoti?. Ce stie lumea, ce crede ca stie lumea sau cei place sa creada?. Dumnezeu si cei cazuti intr-un moment de orgoliu, nebunie, ect., pierdut de sub control au spus: sa facem omul pentru a ne servi si mai mult sa-l facem sa creada ca seamana cu noi. Si uite asa omul a servit stapinului. Dar dumnezeu cu cei cazuti au mai spus ca omul este slab, prea slab. Roadele nu au multumit stapinul. Si ce a mai spus dumnezeu: sa punem in codul adn o gena ucigasa ca sa isi ascunda, de ochi cei veniti din ceruri, oribila(abominatia) „cratie”. Omu nu stie ca ori ce ar face se duce pe „Apa Simbetei”. Cind domnu trufas a vazut ca nu are ce culege isi doreste sa puna mina(ca si altii dealtfel) pe stiinta „Celor Vechi” si incearca sa atraga cu propriai lumina ce nu a avut. Evident ca nu a reusit. Dar a facut o schema pe care masonasii o stiu din scrieri: a varsat din saminta lui intr-o femeie rezultind un copil cu calitati dumnezeiesti. Copilul nu s-a lasat stapinit. Nascuta cu un scop ce trebuia sa satisfaca cerinta bolnava a lui dumnezeu „atragerea si contolul fluxului teluric” prin stiinta Celor Vechi. Credeti ca ii pasa de masa asta de manevra?. Sa mergem mai departe in a intelege ce se intimpla. Copilul trbuia sa satisfaca scopul final si prin copil tatal ar fi stapinit forte pe care si le doresc atit de multi(puterea asupra materiei). Cid isi da seama ca lucrurile degenereaza si ca el marele dumnezeu va fi facut vinovat nu in ochii lumii de care prea putin ii pasa ci in ochii Imparatului si a consiliului(„Domnul Cerului”, planului din care vine) ia decizia ca o parte din semintiile rezultate din ocuplarea cazutilor cu femeiile oamenilor sa dispara de pe fata pamintului distrugind cit trbuie. Cei cazuti se retrag in alt plan facind aliante. Pe pamint ramin o parte din progeniturile cazutilor. Sa se inteleaga ca cei cazuti au progenituri si in alte dimensiuni, alti decit cei aflati pe pamint. Rezerva poate?. Cind ma refer ca a facut omu nu ma refer la toti oamenii de pe pamint ci la omu dumnezeiesc cel ce are in adn secvente din sefirot. Omu dea lungul unor vremuri a pervetit calitatea dumnezeiasca prin sacrificii de singe. Dumnezeu hotareste sa plece de pe pamint urmind sa vina la sfirsitul vremurilor sa culeaga roadele. Cu dumnezeu au plecat prea putini cazutii, celor lalti placindu-le ce este pe pamint. Placerea carnii. Au fost constienti ca odata ce vor pleca trebuie sa si plateasca fara delegile lor. Dumnezeu nu a vrut sa fie tras la raspundere pentru prostia celor cazuti si cum avea de cules si roade face schema in citiva pasi luminosi. Sa fie in ochii lumii ca un bun dumnezeu. Stiti poveste mincinoasa a lui Isus cu asa zisul sacrificiu. Unde nu exista sacrificiu nu exista mintuitor. Cel „LUMINOS” se sacrifica devenind „MINTUITOR”. Lumea ca rezultat al pacatului nu stie ca dumnezeu nu vine pentru ei ci pentru a culege roade. Dar cum sa intelegem partea intunecata asa zisa opusa lui dumnezeu?. Pai sa vedem?. Unde este dumnezeu acum???…. . Unde este diavolul acum???…. . Stiti cum este cu usa din dos?. Lasa impresii, bagate la fund si priveste din afara celor ce cred ca stiu sa joace sah. Dumnezeu trebuie sa pedepseasca pacatele diavolului. Ce chip are dumnezeu in parte nevazuta, nestiuta de om. Dumnezeu sa salveze lumea de dumnezeu?. Ce parere aveti de asa zisul „liber arbitru”?. Liber arbitru in casa stapinului?. Numai prostii, idiotii, credulii o cred. Omule ai facut tu oare adn-ul?. De ce se spune ca atunci cind omul o sa ajunga sa invete despre adn apare si sfirsitul. Dumnezeu a asigurat patentul fiti sigur de asta. O fi el bolnav dar prost nu este. Despre patent se pot spune foarte multe dar in acelasi timp si foarte putine. Se stie ca reptilienii au bagat coada. Priveste rasa galbena.
  Dumnezeu ai o problema.
  Ai bagat o schema.
  De este buna sau e rea
  Va de mamitica ta.
  Caci „Ei” stiu
  Nu esti departe
  O sa-ti bage piele in roate
  Si o sa strigi
  Ca nu se poate
  O sa crezi asta
  Cite zile o sa mai ai.

  martie 20, 2011 la 4:58 pm

 6. vaatenen

  Initiatul autentic si profetul stiu ca omul liber il are in sine si deasupra sa pe Dumnezeu. Smintitul si pacalitul de intuneric vor crede ca ei sunt Dumnezeu. Intelegeti diferenta?.
  Cit de limitat sa fi sa crezi ca totul tine de un dumnezeu?. Am specificat ca omul in care se afla secvente din sefirot este asa zisul omul lui dumnezeu. Ce te faci cu cei ce nu au secvente din sefirot?. Orgoliu, trufia, mindria, ipocrizia ca „ei” descendentii directi si indirect ai lui dumnezeu si ai cazutilor sa creada ca sint inititi autentici. Oreste esti tare subtil. Nu ai recunoscut ca ai si o parte intunecata?. Vrajesti pe cei ce se lasa vrajiti. Ai o parte intunecata si pot sa afirm ca una tare perfida. Ce ai spus tu: imi recunosc pacatul in fata lumii si imi este iertat doar toata lumea greseste, nu exista om fara de pacat, cine sa judece pe cine?. Pe cine pacalesti cid afirmi ca controlezi aceasta parte intunecata. Am intilnit in periplu prin lume fel si fel de personaje care mai de care luminoase. Se oboseau sa crezi ca au dreptate numai sa te rogi la zeii lor. Vorba buna mult aduce adica bele. Luminosii nu exista defapt. Personajele luminoase nu fac decit sa se foloseasca de lumina in scopuri asa zise „curate”. Ca sa vedeti ca nu sint curate intrebativa de ce ies la rampa, in folosul carui dumnezeu. Evident ca tu Oreste esti un iezuit ce culegi sau vrei sa culegi suflete. Ce trebuie sa mai sti ca ai venit in Romania nu ca se te bucuri de cine stie ce previlegii ci ai venit sa platesti pacate mari pe care lumea nu le stie. Ai urcat dar te vei prabusii. „Din cind in cind te gindesti ceti scapa”. Nu sti ca diavolul are limba ascutita?. Oreste esti un alt diavol alb dar unul cu contract divin.

  martie 22, 2011 la 12:54 pm

 7. vaatenen

  „Dumnezeu este autorul Bibliei! Caci Sublimul Arhitect al Tuturor Lumilor se exprima trinitar, prin Tatal, Fiul si Sf.Duh si atunci zambim intelegand ca 1=3. Nimic nu este ce pare, nici macar in Matematica!”
  Mai ai putin si o sa-l intreci pe contele Incappucciato in a exprima la modul superlativ. Daca te duci la chinezi o sa zica aia ca sigur esti extraterestru sau o sa-ti dea un sut in fund interbandu-te daca nu cumva vrei sa le strici orinduirea socialista, ect. . La televizor un psiholog afirma ca: asa cum sint conducatorii asa este si poporul si asta ca sa nu par vulgar. Ca sa vorbesti in numele lui dumnezeu inseamna; ai aprobarea lui, mergind pe idea ca ceea ce spui are doua conotatii(poate sa-i placa sau nu); sau esti saminta de amestec numit roman si(dami voie sa fiu putin vulgar) te afisezi cum se afiseaza tiganii cu tot ce au mai bun. Ti-am spus; la-i bagat pe dumnezeu intr-o schema si te erijezi in ambasadorul lui dumnezeu. Ce este drept ca ai Contract Divin. Ce iti permiti insa este sa depasesti natura contractuala. Dar ce nu face omul pentru un grad?.
  Din modul cum scri reiese foarte clar ca omul Oreste se crede daca nu dumnezeu cel putin pastorul lui dumnezeu a carui biserica putrezeste pe zi ce trece. Nu este asa trupul este biserica lui dumnezeu?. Faci o varza din tot si toate fara sa ai finetea D-lui Olimpian Ungherea. La romani ca pe niciunde. EUROPENII autentici nu ar da nici un scuipat oe neamul asta. „Scuze de adjective.”

  martie 25, 2011 la 9:35 am

 8. vaatenen

  Am fost prezent la unul din cursurile pe care le ti. Am ascultat dizertatia si pot sa afirm ca primul „lucru” care a esit in evidenta a fost elocventa si enfazul dealtfel destul de moderate senzatia fiind de plin. In dizertatia ai cuprins, printre altele, aspectul ezoteric a lui Uranus. Si cum sta in firea omului, neputind sa te abtii, l-ai pomenit si pe dumnezeu dragutul ceea ce ma facut sa privesc in trecutul tau indepartat. Intrebarile pe care mi le-am pus au fost; de unde vine calitatea de orator; in ce masura constientizeaza natura contractuala pe linia corpului; ce contine contractul cu dumnezeu?. Ceea ce a urmat nu poate fi descris sau explicat. Te intreb, fara sa imi dai un raspuns; privestete in trecutul indepartat; crezi ca mai detii sefirele(legate si de dragutul de Uriel printre altii) care iti conferea calitatea de orator?. Eu sint sigur ca nu. Cu ceea ce ai fost inobilat odata nu mai este. Ceea ce trebuie specificat este ca: Nu mai esti in gratii DIVINE. Este bine sa verifici sau poate nu. Depinde de tine. Dar suflul de alta data nu o sa-l mai ai indiferent de ce crezi, care ar fi parerea sau concluzia trasa. Succes, ca al oameni.

  martie 26, 2011 la 11:02 am

 9. vaatenen

  Catre Oreste.
  Imi pun intrebarile: de ce Oreste amesteca cu buna stiinta simbolurile; care este scopul; cine prin Oreste vrea sa afle reactii; sub ce influenta malefica, cu chip dumnezeiesc, se afla Oreste?. Cind invirti biblia deasupra multimii inseamna ca se doreste ceva?. Caci de spiritualitate nici nu incape vorba. Sub ce influenta malefica te afli?. Cui ii servesti?. La cite biblii s-au scris tu Oreste o invirti pe una anume. Evident ca se stie ca pe linia de singe esti jurat, nu ai facut din asta un secret. Pentru care din cei cazuti vrei sa aduni potential de lumina?. Cine a scris biblia pe care o ti in mina deasupra capului tau dar si deasupra multimii?. Nu ai raspuns, ai drept la replica sau ai hotarit ca este mai intelept sa taci si faci?. Codul lui Oreste?. Cu ce sigiliu, a carei legiuni ai vrut sa supui, constient sau nu, robii?. Sti si tu foarte bine ca astia au fost dati nu de acum ci de cam mult timp?. Arata prostimii lumina”intelepciunii tale”, si multimea conform juramintelor va achesa. Care in fapt este rolul tau?. Pentru cine aduni lumina?. Te-am vazut la masa sfintilor parinti, la masa triburilor, la o masa ce s-ar fi vrut de taina( nu cina de taina). Nu toate triburile au participat ci numai cele cu „Pacat”. Motivatia ca „Dumnezeu este peste tot” este numai o abureala?. Pentru asta ai primit un contract asa zis „divin”. Servesti pacatului cu chip de inger cazut si vei plati, o sa fi inghitit de neant. Cui ii servesti tu are nevoie de putere pentru a se duce peste „Imparatia Cerului” ca sa pedepseasca iar pentru asta se foloseste de orice mijloc: furt, crime, minciuna, lumina, intuneric(niciuna vie, niciuna sacra). Sa te intrebi de unde atita lumina{atomica) cumulata lumina ce nu este a ta. Daca lumina era a ta nu invirteai biblia. Vai de tine caci ei sint aproape, ti-au luat deja suflul. Iti este tare frica De Cei Vechi(Blestemul asupra omului si asupra zeilor).

  aprilie 3, 2011 la 11:13 am

 10. vaatenen

  Scri din ce spun altii. Iti pun o intrebare la care Tu Marele Oreste, cel ce doreste sa ramina in mentalul colectiv printr-o pecete numita „Codul lui Oreste”, ar trebuii sa sti. Care a fost primul jurat, primul patriarh?. A fost inscris in singele tau(apa mortilor) pozitia, rolul, in cadrul arborelui sefirotic. Esti descendent al unui trib. Care este acela?. Iti sti mostenirea genetica pe linia stramosilor?. Ce contine „Contractul Divin”?. Lumina nu-ti apartine, esti jurat „zeilor” si prin juramint neamul este vindut dumnezeului unic, Yahve.
  Cei Vechi de care te temi nu sint ingerii cazuti asa cum a fost indus lumii( mentalul colectiv). Legiunile gri controleaza nasterile si stingerile. Ai avut in tine unul din legiune. Unde mai este?. Nu ai implinit scopul?. Ce sa faca legiunea cu o linie de singe ce nu mai este de folos?. In contract sint trecute detalii pe care ar trebuii sa le sti?. Sub ce pecete se afla Romania si de ce ?. Pe scurt puterea de a face a celor cazuti se afla inchisa. Lumina lor este cazuta si evident a luat o forma. Lupta care se da este intre cei cazuti si cei din sfere inalte. Si unii si ceilalti sint veniti din lumina. Ce curios lupta in fapt se duce intre luminosi. Prin juruire cei ce sunt si altceva decit niste butiti isi pierd lumina proprie fiind astfel prinsi si obligati inconstient sa serveasca sub diverse sigilii. Mare mai este mizeria celor cazuti. Au vrut sa fuga si nu mai au cum. Nefiind neajutorati au planuit un plan pe cit de inteligent atit de mirsav. Nimeni sa nu stie Chipul Adevarat al Domnului. Si astfel bagind cheia in ADN, ajutati prin aliante, controleaza confiscind tot ce se poate confisca, linii de singe. Sfirsitul lor este scris.

  aprilie 30, 2011 la 12:58 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s